FOTO Poveste cu un buldog! Cum a fost răsplătit fotbalistul care le-a dat două goluri lui Arsenal în Cupa Angliei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eric Lichaj
Eric Lichaj

Până în weekend, foarte puţini oameni auziseră de americanul Eric Lichaj, un fundaş de 29 de ani legitimat la Nottingham Forrest.

Turul trei din Cupa Angliei a furnizat o surpriză destul de mare, Nottingham Forrest, ocupanta locului 14 în liga secundă, trecând de Arsenal, locul 6 în Premier League.

Gazdele au obţinut calificarea după ce s-au impus pe teren propriu cu 4-2. Primele două goluri ale învingătorilor au fost înscrise de Eric Lichaj, cel care nu mai marcase din luna octombrie. După meci, eroul celor de la Nottingham Forrest a făcut o dezvăluire care a declanşat o campanie online.

„Soţia mi-a promis că îmi va lua un câine, dacă voi reuşi un hattrick în acest sezon“, a povestit fundaşul american care, în timpul partidei cu Arsenal, a încercat chiar să bată penalty-ul care a ridicat scorul la 4-2. A fost însă refuzat de colegul său, Dowell, care a punctat de la 11 metri.

Dacă ar fi realizat tripla în Cupa Angliei, Lichaj ar fi fost îndreptăţit să primească ce şi-a dorit din partea soţiei. Aşa însă, el a recurs la o strategie simpatică. La o zi după meci, americanul a cerut pe Twitter ca „toţi cei care n-au ce face să o bombardeze pe soţia mea, @KatPerko, cu poze cu câini“.

Imediat, s-a pornit campania „GetEricADog“, iar a doua zi, dorinţa lui Lichaj s-a îndeplinit, el postând o fotografie cu patrupedul primit din partea soţiei sale.

Campanie
Gunner
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite