Fostul campion Mihai Leu s-a întâlnit cu Don King şi cu preşedintele Ungariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Leu şi Don King
Mihai Leu şi Don King

Primul campion mondial la box profesionist al României, Mihai Leu, a fost prezent la convenţia World Boxing Organization, ce în acest an s-a desfăşurat la Budapesta.

Organizat de vecinii unguri, cel mai important eveniment anual din boxul mondial s-a bucurat de prezenţa a celor mai mari nume din acest domeniu: celebrul promoter Don King, fostul campion mondial la categoria mijlocie Arthur Abraham sau actualul campion mondial la categoria supermijlocie Robert Stiglietz. 

La cea mai importantă întâlnire a boxului mondial a fost prezent şi campionul României, Mihai Leu. Spre deosebire de anul trecut, când World Boxing Organization s-a ţinut lângă Miami iar Mihai a mers alături de soţia sa, Anna, în acest an, el a fost însoţit de promoterul german Erol Ceylan (foto jos), managerul lui Cristian Ciocan şi organizatorul galei Evil Fight Night ce a avut loc pe 23 august la Galaţi. 

La Budapesta, Mihai s-a reîntâlnit cu Don King, cel care în urmă cu mulţi ani spunea că i-ar fi plăcut să-l managerieze pe campionul român. După cum se ştie, de-a lungul timpului, Don King i-a lansat în boxul mondial pe Muhammad Ali, Mike Tyson sau Evander Holyfield. La cocktail-ul de închidere al congresului de box, Mihai Leu a avut ocazia să-l cunoască pe preşedintele Ungariei, Janos Ader. "M-am revăzut cu prieteni din toate colţurile lumii: manageri, antrenori, arbitri, foşti sau actuali boxeri. Au fost patru zile de seminarii unde s-au discutat despre problemele organizatorice, arbitraje, clasamente mondiale. O surpriză mereu frumoasă este Don King, un om extraordinar care în ciuda anilor ştie să fie plin de viaţă şi la 83 de ani. Tot timpul l-am admirat. Am avut ocazia să-l cunosc şi pe Janos Ader, preşedintele Ungariei", a declarat Mihai Leu.

image
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite