Federaţia Română de Box are un nou partener la 90 de ani de la înfiinţare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FR de Box a serbat împreună cu Alexandrion Grup Romania 90 de ani de la înfiinţarea federaţiei şi semnarea parteneriatului dintre cele două instituţii.

Din seria evenimentelor special concepute de Alexandrion Grup pentru onorarea diverselor discipline sportive a făcut parte şi prezentarea aseară a actualilor şi foştilor jucători şi tehnicieni, reprezentanţi ai companiilor şi instituţiilor care susţin "nobila artă", arbitrii şi suporteri înfocaţi, personalităţi din lumea sportului. Întâlnirea dedicată boxului a marcat şi începutul unui parteneriat între cele două instituţii, prin care Alexandrion Grup România  susţine activitatea pugilistică românească, promovând valorile specifice acestei discipline sportive.

„Este o onoare pentru noi să semnăm acest parteneriat cu Alexandrion Grup România, pentru că şi ei ca şi noi ne adresăm aceloraşi oameni: celor puternici şi hotărâţi. Probabil că nu întâmplător am ajuns împreună la acest ceas aniversar, pentru că în anul în care Alexandrion Grup s-a lansat în România, FR Box aducea un titlu mondial pentru Română, prin Dorel Simion, la CM 1994, de la Istanbul. Şi faptul că parteneriatul acesta se semnează astăzi poate avea o semnificaţie aparte, 30 iunie fiind ziua de naştere a unuia dintre cei mai valoroşi boxeri ai lumii, Mike Tyson. Deşi, dacă personal aş fi ţinut cont de o asemenea asociere, am fi ţinut evenimentul de 26 noiembrie, ziua de naştere a marelui Francisc Vastag, sau 2 aprilie, să-l sărbătorim cum se cuvine şi pe „fenomenalul” Alec Năstac”, a declarat Vasile Câtea, preşedintele FR de Box.
 

„Suntem un susţinător înfocat al fenomenului sportiv. Prin Alexandrion Grup România şi Fundaţia Alexandrion suntem aproape de sport. Ne bucurăm că, din această vară, lansăm şi parteneriatul cu Federaţia Română de Box, un sport care de-a lungul timpului  a oferit momente de neuitat iubitorilor săi şi de care ne leagă valori commune, precum pasiune, mândrie şi excelenţă. Alexandrion Grup continuă maratonul susţinerii mişcării sportive!”, a declarat Nawaf Salameh, preşedintele şi fondatorul Alexandrion Grup România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite