FC Dinamo şi-a schimbat opţiunea! Pe cine susţin acum „câinii“ la şefia FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamoviştii au semnat o scrioare de adeziune pentru un anumit candidat la şefia FRF, după care şi-au regândit opţiunea.

"În momentul în care Dinamo şi-a exprimat o adeziune formală şi a semnat o declaraţie de susţinere pentru actualul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, domnul Lupescu nu îşi anunţase încă oficial candidatura. Acel moment nu poate fi judecat acum ca şi cum noi ne-am fi răzgândit pe parcurs. Lucrurile s-au transformat pe parcurs. În momentul în care Ionuţ Lupescu candidează, a trebuit să facem această revenire necesară tocmai din dorinţa de a nu avea cineva impresia că jucăm la două capete. Este o alegere firească şi naturală pentru Dinamo. Dacă nu apărea un nume ca Ionuţ Lupescu şi tot ceea ce înseamnă el pentru Dinamo... Dacă jucam la două capete şi nu făceam public, puteam să fim bănuiţi de tot felul de lucruri. Cât timp spunem franc că situaţia s-a schimbat şi prin urmare şi noi ne schimbăm punctul de vedere public, nu văd de ce ar fi o problemă, nu trebuie să se supere nimeni, e alegrea noastră, care poate fi câştigătoare sau nu, dar pe care ne-o asumăm",a spus Alexandru David, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, la Digi Sport.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite