FC Botoşani - Voluntari 4-2: Dumitru Dragomir, încă un pas spre retrogradare. Ce spune fostul preşedinte al Ligii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilfovenii au bifat primul meci după schimbarea lui Ionel Ganea cu Sorin Popescu, un anonim în lumea antrenorilor, însă această măsură n-a oprit căderea echipei care a ajuns la patru înfrângeri consecutive.

Dacă FC Botoşani e pe un trend ascendent după revenirea lui Leo Grozavu pe bancă - echipa are un egal, o înfrângere şi două victorii cu noul tehnician - în schimb, FC Voluntari traversează cea mai proastă formă dintre toate cele opt echipe din play-out.

Ilfovenii au ajuns la patru partide pierdute la rând, ultima în faţa celor de la FC Botoşani, scor 4-2 (Vaşvari 14-penalty, Cabrera 32, 74 Matulevicius 59 / Ştefănescu 44, Pancu 78-penalty).

Cu cinci runde înainte de terminarea play-out-ului, FC Voluntari e pe 6, loc de baraj pentru salvare, cu 22 de puncte. Poate fi însă egalată la puncte de ocupanta poziţiei a 7-a, ACS Poli Timişoara, dacă bănăţenii vor învinge CFR Cluj (sâmbătă, ora 19.30). FC Botoşani e pe 4 cu 27 de puncte, la două puncte de liderul CS U Craiova.

Dragomir: „Am vrut să o întind“

Preşedintele de onoare al celor de la FC Voluntari, Dumitru Dragomir, a recunoscut la Digi Sport că a vrut să părăsească echipa după ultimele evenimente.

„Eu am vrut să o întind. Nu-mi plac schimbările de antrenor, pentru că nu duc la ceva bun, ci la ceva rău. Toţi se cred antrenori, dar asta e meseria naibii. Am avut o discuţie cu primarul Pandele şi m-a rugat să rămân până în vară. Dacă batem Petrolul şi Timişoara, rămânem în prima ligă. La baraj, dar cunosc valoarea echipelor din liga a doua. E mult sub cea din Liga I, e diferenţă mare. Sorin Popescu e antrenor pe hârtie. Nu face nimic, nici nu vorbeşte. Dinu Todoran e cel care răspunde de tot. Sorin Popescu a fost pus să stea pe bancă, pentru că are carnet. Dar de răspuns, răspunde Dinu Todoran“, a spus Dragomir.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite