Explicaţiile primei înfrângeri pe care Steaua a suferit-o în deplasare în ultimii doi ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua a produs surpriza în etapa a XI-a, după ce a pierdut prima deplasare în ultimii doi ani, plecând învinsă de la ASA Târgu Mureş (1-0).

Costel Gâlcă (antrenor Steaua): „În primul rând, sunt supărat că am pierdut meciul. Sunt supărat că au fost nişte decizii care puteau fi în favoarea noastră. Ar fi trebuit să aibă cel puţin doi eliminaţi. Keşeru a fost călcat pe cap chiar în faţa noastră, dar nu s-a văzut... A fost penalti şi se impunea şi cartonaşul roşu. Am venit după un meci foarte greu în Europa League, dar noi vrem ca meciurile să se joace pe teren. Am avut trei accidentaţi în primele 25 de minute din cauza durităţilor lor. Vom încerca să câştigăm meciul cu Dinamo şi să facem un joc foarte bun. Rezultatul a fost foarte influenţat de arbitraj“.

Andrei Prepeliţă (mijlocaş Steaua): „Am văzut din teren că a fost roşu clar la intrarea lui Mureşan la Rusescu, arbitrul a recunoscut că ar fi trebuit eliminare, dar ce ne mai încălzeşte pe noi? La Tănase a fost penalti, nu se aştepta să nu dea, a fost clar. Pârvulescu nu ştiu dacă a fost eliminat pe nedrept, ştiu clar că arbitrul a recunoscut eliminarea lui Mureşan, altceva nu ştiu. Nu comentez arbitrajul, ci doar ce mi-a zis pe teren că a greşit. Conducerea va vorbi mai amplu pe acest subiect. Ne-a fost un pic greu, dar asta nu ne scuză că nu am câştigat sau nu am făcut un egal. Sperăm ca până la meciul cu Dinamo să fie toţi jucătorii apţi“.

Cristi Pustai (antrenor ASA Târgu Mureş): „Am câştigat împotriva Stelei, care este cea mai bună echipă din ţară. A fost un meci câştigat cu multă muncă, nu a fost o întâmplare. Nu cred că a fost un joc dur, ci unul cu multă intensitate. Este devreme să vorbim despre cupele europene, dar suntem o echipă bună“.

Steaua, învinsă de ASA Târgu Mureş, după un meci cu un eliminat, trei accidentaţi şi multe reproşuri

Bilanţul Stelei, înainte de derbiul cu Dinamo: Claudiu Keşeru şi Raul Rusescu - comoţii, Iasmin Latovlevici - la spital

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite