"Eu sunt Adrian Mutu, de aceea are lumea aşteptări de la mine"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Intrat pe teren în partea a doua a meciului dintre Petrolul şi Viktoria Plzen, Adrian Mutu a marcat un gol ce ar fi putut aduce victoria prahovenilor. Cehii au egalat în prelungiri, iar meciul din turul trei preliminar al Ligii Europa s-a încheiat egal, 1-1.

Adrian Mutu a început pe bancă meciul cu Plzen. În partea a doua a jocului, el a fost introdus pe teren, dar nu a itnrat în meci aşa cum ar fi vrut. El a greşit o preluare, mingea a ieşit în afara terenului, iar din tribune s-au auzit fluierături.

Reacţia publicului l-a ambiţionat pe Mutu, care a înscris, după care a gesticulat nervos în dreptul galeriei. 

"Este o dezamăgire, nu tristeţe. Nu am pierdut. Am primit un gol în prelungirile meciului, trebuia să fim mai atenţi. Mergem la ei, vom câştiga şi ne vom califica. Nu cred că a fost un moment de relaxare. Am jucat de la egal la egal, d-aia sunt aşa de liniştit. Trebuie să marcăm în retur. A fost o descătuşare a mea la gol. Le-am spus celor din galerie că golul este pentru ei. Între mine şi galerie nu e nimic. De la mine se aşteaptă multe pentru că sunt Adi Mutu. Sper să dau goluri la fiecare meci.

Am avut multe meciuri pe care le-am jucat 90 de minute, am şi eu o vârstă. A fost decizia antrenorului. Nu e nimic de comentat. Eu discutasem cu Răzvan să mă odihnesc la Braşov, dar până la urmă am jucat şi m-am odihnit acum", a spus Adrian Mutu la Digi Sport după meciul cu Plzen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite