Vardar-Steaua 1-2 / Emeric Ienei, încântat de evoluţia românilor la Skopje: „Joacă mai rapid decât Barcelona!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Emeric Ienei l-a lăudat pe Piovaccari pentru prestaţia din meciul cu Vardar Skopje
Emeric Ienei l-a lăudat pe Piovaccari pentru prestaţia din meciul cu Vardar Skopje

Fostul mare antrenor al Stelei, Emeric Ienei, a comentat prestaţia Stelei în returul cu Vardar Skopje, asemănând campioana României cu Barcelona.

Ienei a avut şi câţiva remarcaţi la finalul meciului cu Vardar Skopje: „Piovaccari este un jucător care apare foarte mult la combinaţii, a avut o evoluţie destul de bună în acest meci. Sigur, trebuie să avem o măsură, dar Steaua a dovedit că ştie să joace şi dinamic într-o astfel de formulă. Mi-au mai plăcut Popa, Stanciu şi cei doi mijlocaşi, Bourceanu şi Pintilii, care au închis jocul în spate şi au oferit şi câteva mingi utile în faţă. La apărare am văzut ceva probleme, deoarece golul macedonenilor a fost marcat dintre doi fundaşi înalţi”, a spus Ienei la Digi Sport.

Fostul mare antrenor le-a atras atenţia steliştilor să fie foarte prevăzători în faţa lui Dinamo Tbilisi în dubla manşă care va urma. „Steaua mi se pare că joacă în acest moment chiar mai rapid decât Barcelona, are jucători a căror tehnicitate le permite o circulaţie bună a balonului. Din punct de vedere al tempoului de joc, constat o îmbunătăţire şi faţă de sezonul trecut. Dinamo Tbilisi nu este Vardar Skopje, vin din zona fotbalului rus, au un joc mai apropiat de cel european”, a mai comentat Ienei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite