După ce a ucis speranţele românilor, Tătăruşanu îşi pune cenuşă-n cap: „Îmi asum vina pentru gol, în fotbal sunt şi momente grele. Asta ne e valoarea!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciprian Tătăruşanu
Ciprian Tătăruşanu

Portarul Ciprian Tătăruşanu a declarat, după ce naţionala României a fost eliminată de la Euro-2016 din faza grupelor, că se poate spune că rezultatul cu Albania, scor 0-1, este unul ruşinos, însă a subliniat că fotbalul românesc va merge înainte şi fără calificarea în optimile turneului.

"Se poate spune că e un rezultat ruşinos. Albanezii au fost mai buni şi au meritat victoria. Ne-am dorit foarte mult să înscriem după pauză, dar atât s-a putut astăzi. Suntem foarte supăraţi, am vrut să facem mai mult dar nu s-a putut. Este şi vina mea la gol, mi-o asum, dar în fotbal sunt şi momente grele. Însă trebuie să mergem mai departe. Fotbalul românesc o să meargă înainte şi fără această calificare. N-am obţinut rezultatele pe care ni le-am dorit. Am luptat foarte mult, am muncit, dar asta a fost valoarea noastră la acest turneu", a spus Tătăruşanu la Dolce Sport.

Reprezentativa României a fost învinsă, duminică seară, la Lyon, cu scorul de 1-0, de selecţionata Albaniei, şi a fost eliminată de la Campionatul European încă din grupe. 

Citeşte şi:

România - Albania 0-1: Adio, Euro! Adio, Iordănescu! Capul în pământ şi înapoi acasă

Reacţia lui Iordănescu după înfrângerea cu Albania: „Nu e o seară neagră, nu e o eliminare ruşinoasă, am obţinut un punct! Întrebaţi-l pe Burleanu dacă rămân selecţioner”

Torje îl contrazice pe Iordănescu: Este ruşinos. Le cerem scuze suporterilor

Corespondenţă de la Lyon: Iordănescu, exploziv: „Sunteţi un om rău! N-aţi realizat nimic în viaţă“. Cui i s-a adresat

Cine va fi viitorul selecţioner? „El trebuie să vină. Daţi-i un milion de euro! E singurul care poate revitaliza fotbalul“

Cifrele dezastrului care ne trimite acasă: Albanezii au alergat mai mult decât noi şi au şutat mai mult la poartă

Cine se califică, cine pleacă acasă împreună cu România şi Ucraina. Toate calculele şi scenariile posibile la Euro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite