Dumitru Dragomir, instalat la Voluntari în aceeaşi zi în care Gigi Mulţescu a fost dat afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir va ocupa poziţia de preşedinte de onoare şi va avea sub control întreaga activitate fotbalistică a clubului. Mulţescu, în schimb, a fost desituit.

"Începând cu data de 21 ianuarie, domnul Dumitru Dragomir a fost numit în funcţia de preşedinte de onoare al clubului FC Voluntari. Fostul preşedinte al LPF se va ocupa de întreaga activitate fotbalistică a oraşului Voluntari, cuprinzând echipele din Liga 1, Liga a III-a, Liga a IV-a, precum şi cei aproximativ 500 de copii şi juniori din cadrul Academiei de Fotbal Mircea Rădulescu", precizează FC Voluntari, într-un comunicat de presă.

Dumitru Dragomir a fost preşedinte al LPF din 1996 şi până în 2013, după care a ieşit din fotbal. 

Cu câteva ore mai devreme de anunţul oficial al angajării lui Dumitru Dragomir, Gigi Mulţescu a fost destituit din poziţia de antrenor pricipal la FC Voluntari. Mulţescu s-ar fi certat cu veteranii echipei, Pancu şi Maftei, şi ar urma să fie înlocuit cu un antrenor olandez.  

După disputarea a 23 de etape din Liga I, FC Voluntari se află pe locul 13, penultimul, cu 15 puncte şi va evolua în play-out.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite