Dinamo - Steaua 0-2: mustăcioşii l-au „atacat“ pe „Lato“, în direct, în timpul interviului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fundaşul Stelei a fost „victima“ unui moment incredibil, petrecut la microfonul Digi Sport, la declaraţiile de după meci.

Steaua a trecut de Dinamo cu 2-0, iar titularii lui Reghecampf au intrat în vacanţă. Până la finalul campionatului, tehnicianul se va baza pe jucătorii mai puţin folosiţi până acum, aşa cum a făcut şi etapa trecută, când roş-albaştrii s-au impus, scor 1-0, la Bistriţa.

De altfel, după derby-ul cu Dinamo, elevii lui „Reghe“ au arătat că sunt deja în vacanţă. N-a mai existat acel aer sobru la interviurile de după meci. Mai mult, în timp ce vorbea, în direct, la Digi Sport, Iasmin Latovlevici a fost atacat de un grup de mustăcioşi, format din colegii săi! Aceştia au întrerupt interviul şi au stricat şi microfonul reporterului Viorel Grigoroiu!

După ce sunetul a revenit, cu ajutorul oamenilor din regie, „Lato“ şi-a cerut scuze în numele echipei.

Peste câteva minute, antrenorul Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit de ce toţi jucătorii şi toţi oficialii echipei şi-au lăsat mustaţă. „Aşa stabiliserăm din iarnă, că dacă vom lua titlul, atunci ne vom lăsa mustaţă. Nu le dăm jos decât în ultima etapă, când vom sărbători câştigarea campionatului, alături de fanii noştri“, a dezvăluit „Reghe“.

Totuşi, Adi Popa a insistat că el va renunţa la mustaţă înainte de termen: „Mie nu-mi stă bine şi o voi rade cu prima ocazie“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite