Dinamo, batjocorită: Comportament de amator din partea portarului pe care îl plăteşte cu mii de euro lunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaime Penedo
Jaime Penedo

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ a avut reunirea lotului la 8 ianuarie, între timp a şi plecat în cantonamentul din Cipru, însă panamezul Jaime Penedo abia s-a întors, astăzi, în România cu o poveste halucinantă.

Dinamo a fost tratată cu o lipsă cruntă de respect de un fotbalist propriu! În loc să fie prezent la reunirea lotului, Jaime Penedo (36 de ani) şi-a prelungit vacanţa de iarnă cu…aproape două săptămâni!

La câteva ore după ce roş-albii s-au reunit la Bucureşti, la 8 ianuarie, goalkeeper-ul panamez a acordat un interviu pentru „Gazeta Sporturilor“ în care a afirmat că e pe perfuzii în spital cu o toxiinfecţie alimentară. Acum, la revenirea în ţară, Penedo a mers, în continuare, pe aceeaşi variantă.

Ce a spus?

„Mă simt ceva mai bine, am suferit după ce am mâncat un sandviş în Panama cu ceva crud în el şi mi s-a făcut foarte rău. Am stat patru zile în spital, dar acum sunt mai bine. Am amânat zborul de două ori până acum, pe 8 şi pe 12 ianuarie, dar acum sunt aici şi vreau să revin la acelaşi nivel. Am pierdut câteva zile şi e important să prind din urmă grupul cât mai repede şi să muncesc din greu. Am adeverinţă medicală, dar nu cred că e cea mai importantă. Medicul federaţiei din Panama a venit special la spital pentru a mă consulta“, a explicat Penedo.

A negat războiul cu Dinamo

S-a spus că Penedo a amânat revenirea în România, fiindcă s-a aflat în conflict cu Dinamo. Ştiind că are mari şanse să prindă lotul naţionalei Panama pentru Mondialul din 2018, Penedo ar fi vrut ca Dinamo să-i dea o parte din bonusul pe care îl va încasa din partea FIFA pentru că va avea un fotbalist la turneul final.

Astăzi, jucătorul panamez a negat această variantă, potrivit Digi Sport: „S-a speculat mult în ceea ce priveşte banii care vor veni la club de la FIFA, dar adevărul e că nu există motive care să creeze probleme. Va fi norocul lui Dinamo, dacă va încasa aceşti bani, în cazul în care voi merge la Campionatul Mondial. Sunt banii clubului, indemnizaţia clubului şi n-am intenţia să-i cer“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite