Dezvăluiri din viaţa intimă a Simonei Halep: „A avut o relaţie cu un antrenor tânăr, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că este ceva între ei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, numărul 2 mondial în ierarhia WTA, este un model pentru toţi românii nu doar prin prisma performanţelor sportive.

Ea are o viaţă extrem de discretă, fără derapaje specifice vedetelor, şi foarte puţine lucruri au transpirat din intimitatea ei. Simona n-a fost văzută niciodată în compania unui bărbat şi nici n-au apărut informaţii cu privire la vreun iubit de-al ei. Şi totuşi, primul ei antrenor, Ion Stan, dezvăluie într-un interviu acordat sportnews.ro că Simona a avut o relaţie cu un fost antrenor. "Nu ştiu de vreun iubit, ştiu doar că familia ei o ţine din scurt şi are grijă să nu se apropie cineva de ea prea mult. Când nu merg părinţii cu ea la turnee, se deplasează fratele ei. Ştiu că a avut o relaţie cu un antrenor tânăr care a antrenat-o înaintea lui Marcu. Nu-mi amintesc cum îl cheamă, dar tatăl ei l-a concediat când a simţit că e ceva între ei. Nu i-a convenit că Simona avea o relaţie cu antrenorul", a spus acesta. 

Andrei Mlendea o antrenaeză acum pe Jelena Jankovici

Antrenorul care a pregătit-o pe Simona Halep înainte de Adrian Marcu se numeşte Andrei Mlendea (29 de ani), precizează sursa citată.. E un fost modest jucător de tenis şi a fost alături de Simona Halep la cele mai mari rezultate din cariera ei de până acum. Relaţia dintre Andrei şi Simona Halep a luat sfârşit chiar înainte de turneul de la Indian Wells (3-10 martie 2013), când a fost anunţat de familia sportivei că nu mai vor să continue colaborarea şi că noul antrenor va fi Adrian Marcu. Mlendea (foto jos), acum antrenor al sârboaici Jelena Jankovici, n-a vrut să comenteze informaţia, dar anul trecut, după despărţirea de Halep,  declara: "Pur şi simplu, asta a fost alegerea ei. Mă aflam la Indian Wells, atunci când m-a anunţat că vine Adrian Marcu. Nu ştiu cu cine a luat decizia, poate împreună cu Virginia Ruzici (n.r. – managerul Simonei), împreună cu părinţii sau ea singură. Adrian Marcu a venit în timpul turneului, după care ea a câştigat la New Haven împreună cu amândoi. Am mers la US Open, după care ne-am întors acasă, urmând Tokyo, Beijing, apoi ne-am oprit colaborarea”.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite