Dezvăluiri din viaţa intimă a lui Cristiano Ronaldo: „Am făcut amor sălbatic chiar sub ochii logodnicei lui, Irina Shayk“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk
Cristiano Ronaldo şi Irina Shayk

Cristiano Ronaldo este recunoscut ca un Don Juan, care nu ratează nicio oportunitate de a puncta şi în viaţa personală.

Amal Saber, o marocancă de 26 de ani, a dezvăluit presei aventura pe care a avut-o în dormitorul lui Cristiano Ronaldo, în urmă cu doi ani, pe când portughezul era cu fosta sa logodnică, rusoaica Irina Shayk. Amal a povestit cum s-a cuplat cu Ronaldo într-un club, după care acesta a dus-o la el acasă. 

Eram puţin beată, dar îmi amintesc că avea trei câini, iar căsuţele lor erau încălzite, ceea ce înseamnă că e un om bun. M-a dus în dormitor şi m-a trântit pe pat, am băut şampanie de pepene şi am făcut amor sălbatic până la 5 dimineaţa. Totul sub privirile logodnicei lui Irina Shayk, care ne privea dintr-o fotografie, de pe noptieră, a povestit Amal, care pare să fi fost motivul despărţirii lui Ronaldo de Irina Shayk. 

CR 7 a fost o perioadă înnebunit după Amal Saber, făcând multe vizite în Maroc, sub pretextul că merge la prietenul său luptător Badr Hari. Apoi, când irina Shayk a realizat că e ceva suspect la mijloc, Ronaldo i-a blocat numărul de telefon marocancei, rupând orice legătură cu ea, dar chiar şi aşa logodnica rusoaică a decis să se despartă de el.

amal
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite