Dezvăluire: Dumitru Dragomir i-a oferit 50.000 de dolari lui Ovidiu Ioaniţoaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Gazetei Sporturilor a fost pus într-o situaţie dificilă, când Dumitru Dragomir, fostul şef al LPF, a încercat să îl atragă de partea sa, în schimbul a 50.000 de dolari.

Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, a desfiinţat o parte din poveştile pe care Dumitru Dragomir le-a prezentat în cartea sa autobiografică şi a dezvăluit un episod inedit.

Totul se întâmpla în 1997, când Ovidiu Ioaniţoaia şi Cătălin Tolontan, care conduceau ziarul deţinut de Dumitru Dragomir, Sportul Românesc, au decis să plece pentru a fonda ProSportul.

Dumitru Dragomir a recurs la o măsură disperată pentru a-l ţine pe Ovidiu Ioaniţoaia. "Iniţial, auzind că vrem să plecăm, Dragomir a crezut că-i forţăm mâna spre a mări salariile şi a achiziţiona câteva computere. Isteţ, s-a lămurit însă repede că nu glumim şi a schimbat placa. A devenit mieros, ofertându-ne separat pe mine şi pe Tolontan, încercând să bage zâzanie între noi şi momindu-ne pe rând cu felurite avantaje. Sătul de aerele de fanfaron ale lui Dragomir, mă opresc aici, nu înainte de a-l pofti să-şi aducă aminte că, intrat în panică, m-a invitat la restaurantul Lido, unde a insistat să-mi dea 50.000 de dolari. Am martori că a deschis servieta diplomat şi mi-a arătat teancul cu bani zicând <rămâi şi verzişorii sunt ai tăi, să-i cheltuieşti sănătos!>”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite