De ce antrenorii sunt scuipaţi în Giuleşti: Şumudică explică motivul pentru care un gest golănesc persistă de ani de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul Rapid e printre ultimele din Liga I unde un meci se dispută într-o atmosferă senzaţională, cu tribunele pline. Aşa a fost şi luni, la Rapid – Viitorul, scor 0-0. Din păcate, tratamentul de care a avut parte Hagi în spaţiul tehnic a continuat o tradiţie urâtă.

La fel ca mulţi alţi antrenori înaintea sa, Hagi a plecat din Giulşeti scuipat şi înjurat ca la uşa cortului. Totuşi, „Regele“ a avut un mesaj elegant pentru susţinătorii „feroviarilor“ după ultimul fluier al meciului. „Respect mult Rapidul cu aceşti suporteri pasionali, am trecut peste toate cele pe care le-am suportat în stadion“, a afirmat „Regele“ la Digi Sport.

Marius Şumudică, actualul antrenor al Concordiei şi un idol în Giuleşti, a oferit o explicaţie incredibilă pentru ceea ce se întâmplă pe arena Rapidului. 

„În Giuleşti e greu. Eu m-am dus antrenor cu Vasluiul şi am făcut 2-2. Au fost câţiva la tribuna 0 care m-au înjurat şi pe mine, unul m-a insultat de copii, de familie, iar eu nu meritam la acel moment aşa ceva în Giuleşti. Ăştia sunt. I-am înţeles şi nu m-am supărat. Sunt bolnavi! Sunt pătimaşi! Şi ca jucător, am trăit perioade în care mă înjurau, băgam capul în pământ şi intram la vestiare. Sunt foarte, foarte pătimaşi“, a spus Şumi la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite