Dănciulescu, aproape de meciul cu numărul 500 în primul eşalon românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Dănciulescu (centru), marcatorul meciului Rapid - Dinamo FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport
Ionel Dănciulescu (centru), marcatorul meciului Rapid - Dinamo FOTO Răzvan Păsărică/Rpressport

Cel care i-a adus victoria lui Dinamo în confuntarea cu Rapid de duminică seară, Ionel Dănciulescu, este aproape de atingerea unui nou record personal în Liga I.

Meciul cu numărul 500 pe care-l va bifa veteranul din Ştefan cel Mare se amână din cauza faptului că este suspendat pentru partida, împotriva Concordiei Chiajna. Atacantul în vârstă de 36 de ani a fost penalizat cu un cartonaş galben în prima repriză a meciului cu Rapid şi a devenit indisponibil pentru următoarea etapă. Pe lista fotbaliştilor pe care Cornel Ţălnar nu poate conta la meciul cu Chiajna se mai numără Constantin Nica, Alexandru Curtean, Cosmin Matei şi Laurenţiu Rus.

Vârful alb-roşilor susţine că probleme financiare ale clubului îşi vor găsi rezolvare în maximum zece zile: „Rapid este o echipă bună, dar în formare, la fel ca şi noi. Mă bucur că am reuşit să întoarcem desfăşurarea meciului şi că am obţinut o victorie importantă. Atmosfera a fost foarte frumoasă. Ni s-a zis să mai rezistăm vreo zece zile şi apoi vom discuta despre problemele financiare. Acum e linişte la echipă, Negoiţă ne-a spus să ne bucurăm de această victorie frumoasă“, a declarat Dănciulescu la finalul partidei din Giuleşti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite