„Cutremur“ la Giurgiu: Astra a renunţat  la Edward Iordănescu! Comunicatul clubului explică ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edward Iordănescu
Edward Iordănescu

Fiul fostului selecţioner a reuşit să ducă în play-off o echipă care, la începutul sezonului, părea a fi una fără perspective, de play-out. Munca sa n-a fost însă apreciată de conducere.

Dacă în România există un patron mai rău decât Gigi Becali, atunci acela e Ioan Niculae! Dacă finanţatorul de la FCSB măcar plăteşte cele mai mari salarii din Liga I şi aduce jucători pe bandă, în schimb, la Giurgiu, Niculae a instaurat un regim care combină „foamea“ cu teroare!

Până şi Marius Şumudică, omul care a făcut un miracol şi a câştigat titlul cu Astra, a fost chinuit cât a lucrat la Giurgiu. Acum, succesorul lui Şumi, Edward Iordănescu, a devenit şi el victima tiranului de la Astra. 

Tehnicianul de 39 de ani a preluat o formaţie de la care au plecat mai toţi jucătorii de valoare. Chiar şi aşa, Iordănescu a dus Astra în play-off, relativ uşor, dar acum, după două runde, i s-a arătat uşa. Ce-i drept, echipa a început play-off-ul cu două înfrângeri, 0-1 cu CS U Craiova şi 0-2 cu Viitorul. După ultimul eşec, Niculae a avut un discurs virulent şi a lăsat de înţeles că zilele lui Iordănescu la Giurgiu sunt numărate. Astăzi, plecarea antrenorului s-a oficializat printr-un comunicat.

Ce au scris?

În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru. Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra.

CITEŞTE ŞI:

Ioan Niculae, tiranul de la Giurgiu: Patronul de la Astra a închis telefonul după ce i s-a pus o întrebare normală la TV

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite