Curg acuzele la adresa lui Iordănescu: „Are metode învechite, de anii 1990!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
anghel iordanescu FOTO laurentiu mich/mediafax

Selecţionerul Anghel Iordănescu a anunţat, joi, lotul de 28 de jucători pentru cantonamentul pe care echipa naţională în va efectua în Italia înaintea Campionatului European.

Mijlocaşul echipei chineze Dalian Yifang, Constantin Budescu, a declarat, joi, că se aştepta ca selecţionerul Anghel Iordănescu să-l convoace în lotul lărgit care va efectua un cantonament în Italia şi să vadă acolo dacă este capabil să ajute echipa naţională. 

"Când a fost numit selecţioner, am fost surprins. Nu mă aşteptam ca Anghel Iordănescu să mai revină la echipa naţională. Am spus că are metode învechite, deoarece antrenamentele nu sunt tocmai bune. Important e că echipa naţională s-a calificat. Va fi dificil la Campionatul European. Mă aşteptam să fiu convocat pentru acest cantonament şi vedea acolo dacă sunt capabil să ajut echipa naţională. Îmi doream să fiu la echipa naţională, dar probabil că au deranjat anumite declaraţii ale mele. Nu sunt genul de jucător să spun despre un antrenor că este bun doar de dragul de a fi convocat la naţională. Prefer să îmi văd de treaba mea la echipa de club decât să mint lumea. Au mai fost jucători care au fost nemulţumiţi de antrenamentele lui Iordănescu, dar nu dau eu nume. Toată lumea îşi doreşte ca naţionala să treacă de grupe, dar va fi dificil. Îmi doresc tot timpul să vin la echipa naţională, vom vedea ce va fi. Sper să revin cât mai repede la naţională", a spus Budescu la Digi Sport.

 Fostul jucător al Astrei Giurgiu s-a arătat surprins de încetarea colaborării dintre FRF şi staful medical al naţionalei: "M-a surprins, deoarece doctorul Pompiliu Popescu şi Iordănescu erau de foarte mulţi ani la naţională. Eram acolo într-o seară, la masă, şi domnul doctor a fost ameninţat (n.r. - de Iordănescu) că va fi dat afară. Nu ştiu ce făcuse, dar nu cred că făcuse ceva grav. Era foarte supărat pe dânsul. Este unul dintre cei mai buni doctori din ţară". Constantin Budescu a afirmat că nu a discutat despre plecarea din China şi revenirea la Astra Giurgiu. "N-am discutat despre vreo plecare din China. M-am acomodat, la început mi-a fost foarte greu", a precizat Budescu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite