Cupa Ligii şi o decizie în premieră: se va pune în aplicare o strategie menită să crească numărul fanilor în tribune

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ligii

Steaua şi Pandurii Târgu Jiu se vor întâlni în ultimul act al competiţiei pe cel mai mare stadion al ţării, iar organizatorii au venit cu o idee originală.

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat, săptămâna trecută, schimbarea locului de disputare pentru confruntarea Steaua - Pandurii.

Simţind că există riscul ca acest meci să se joace într-un decor dezolant, în faţa unor tribune goale, sponsorul competiţiei, firma AdePlast, a venit cu o idee care se va pune în aplicare, în premieră, în Cupa Ligii.

Pentru că suporterul de fotbal, considerat „al 12-lea jucător“, trebuie răsplătit pentru pasiunea lui, AdePlast pune la dispoziţia fanilor 10.000 de bilete AdePlast Family Pack din cele 54.000 de bilete disponibile pentru partidă de pe „Arena Naţională“.

Cei care cumpară un bilet AdePlast Family Pack vor putea veni însoţiţi la meci de un membru al familei, doamnă/domnişoară sau copil, care va avea acces gratuit pe stadion. Beneficiarii pachetelor vor urmări meciul dintr-o zonă cu vizibilitate premium a „Arenei Naţionale“.  

Biletele AdePlast Family Pack vor fi disponibile la casa de bilete de la „Arena Naţională“ şi pe site-ul www.biletenationalarena.ro.

„Cupa Ligii AdePlast 2014-2015 ne-a adus tuturor fotbal de calitate, emoţii şi suporteri entuziaşti. Şi pentru că ne dorim ca aceste valori să fie încununate în ultimul act al competiţiei, am hotărât ca acest spectacol să se desfăşoare sub lumina reflectoarelor celei mai cunoscute arene sportive din ţară, aşa cum îi stă bine unei competiţii de elită a sportului rege.

Am ales <<Arena Naţională>> din Bucureşti pentru că ne dorim ca suporterii să se poată desfăşura într-un cadru adecvat evenimentului, care se va constitui într-o sărbătoare a fotbalului românesc. AdePlast sprijină şi încurajează ideea de competiţie şi e, de asemenea, un garant al performanţei în domeniul în care activează. Astfel, din poziţia de lider al pieţei în domeniul său de activitate, AdePlast s-a alăturat ca Partener Oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal tocmai pentru a sprijini performanţa şi competiţia sportivă de calitate. Şi pentru că fotbalul se joacă mai întâi de toate pentru suporteri, noi vom încuraja şi vom sprijini suporterii să vină în număr cât mai mare la stadion”, a declarat Bogdan Pîrvu, CEO AdePlast. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite