CTP, critic la adresa Simonei Halep: "Lipsită de nerv, a trăit mai degrabă din greşelile unei Errani din ce în ce mai stoarsă de puteri"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Simona Halep a trecut, nu tocmai uşor de italianca Sara Errani, scor 6-4, 6-4, şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Stuttgart.

Ca de obicei, după un meci al Simonei, Cristian Tudor Popescu şi-a exprimat părerea vizavi de meciul Simonei, având acum o uşoară notă critică la adresa jucătoarei noastre. "Un meci straniu făcut de Simona împotriva Sarei Errani. De ce italianca n-a reuşit să câştige decât un ghem pe propriul serviciu, mi-a fost destul de limpede: când eşti obosită, aşa cum Errani a declarat că este, în special după meciurile din Fed Cup cu SUA, prima lovitură care suferă este serviciul - şi aşa modest la micuţa Sara. De cel puţin 7 ori, Little Italy şi-a aruncat mingea şi a renunţat să o lovească.N-am înţeles, în schimb, de ce Simona i-a făcut atâtea cadouri, greşeli neforţate, la mingi foarte simple. Lipsită de nerv, nereuşind să-şi găsească ritmul, nu atât de iute în deplasare ca de obicei, a trăit mai degrabă din greşelile unei Errani din ce în ce mai stoarsă de puteri.", a scris CTP, senior editor la gindul.info.

 Citeşte aici integral editorialul lui Cristian Tudor Popescu

Reacţia Simonei după ce a fost ameninţată cu moartea: "sunt oameni care se ocupă de el"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite