Au vrut echipă şi acum îşi bat joc de ea: suporterii olteni au devastat autocarul formaţiei CS Universitatea Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arăta autocarul echipei CS Universitatea Craiova după ce a fost vandalizat de suporteri
Aşa arăta autocarul echipei CS Universitatea Craiova după ce a fost vandalizat de suporteri

Autocarul echipei susţinută de Primăria Craiova, CS Universitatea Craiova, care ar fi trebuit să-i transporte pe jucători într-un stagiu de pregătire în Serbia, a fost devastat de câţiva suporteri olteni la Severin.

Autocarul echipei CS Universitatea Craiova, care se afla parcat în faţa hotelului unde erau cazaţi jucătorii, a fost vandalizat de câţiva suporteri în noaptea de sâmbătă spre duminică. Fanii au scris cu spray-uri negre pe autocar mesaje de dezaprobare faţă de noua formaţie înfiinţată la Craiova şi susţinută de Primărie.

Mesajele scrise de fani pe autocarul echipei: „Ştiinţa este numai una” şi „CS + FRF nu este U CV” – Peluza Sud 97. Reacţia lui Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiov, nu s-a lăsat mult aşteptată. "Mă aşteptam, e doar începutul Sînt pătimaşi, eu am simiţit-o pe pielea mea. Pe toate blocurile am fost contestat. Mai reprobabil e însă ce face echipa lui Pavel Badea", a comentat Mititelul la Radio GSP.

În ciuda lipsei de susţinere, Universitatea Craiova, echipa lui Adrian Mititelu şi CS Universitatea Craiova vor juca în noul sezon de Liga a 2-a.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite