CS Universitatea Craiova a pus în vânzare abonamentele pentru sezonul viitor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fanii  Craiovei sunt aşteptaţi la meciuri FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor
Fanii  Craiovei sunt aşteptaţi la meciuri FOTO Sunt Iulian Anghel, editor Adevărul, şi consider că este penibil să specific sursele fotografiilor

Începând de joi, 2 iulie, sunt disponibile online abonamentele pentru stagiunea 2015-2016, unul în care. CS Universitatea are drept prim obiectiv participarea în play-off.

Dacă Steaua şi Dinamo vor reuşi să se claseze în primele şase echipe din ţară, atunci în Bănie se vor disputa două derby-uri cu fiecare dintre rivalele din Bucureşti. Meciuri pe care niciun suporter oltean nu trebuie să le rateze. Cum Extensivul are o capacitate de 6.000 de locuri, fă-ţi abonament pentru a fi sigur că vei avea locul tău pe stadion! Vino pe stadion pentru a participa activ la încă un sezon istoric al Ştiinţei!
Clubul nostru va oferi şi în acest an competiţional discounturi la abonamentele Family Stand, Senior, Student ori Corporate, unele dintre ele de până la 50%. Mai multe detalii puteţi afla accesând secţiunea Abonamente de pe site-ul oficial. Mai mult, Ştiinţa doreşte să-şi fidelizeze fanii posesori ai abonamentului STANDARD. Astfel, suporterii Universităţii Craiova care doresc să-şi reînnoiască abonamentele pe care le-au avut în campionatul 2014-2015 beneficiază în plus de un discount de 15%. Trebuie să se prezinte cu vechiul abonament la magazinul oficial al clubului pentru a-l ridica pe cel nou.
Important! Pe baza abonamentului achiziţionat la începutul stagiunii se intră la toate partidele de pe teren propriu ale alb-albaştrilor, inclusiv la meciurile din Cupa României şi Cupa Ligii.

Abonamentele se pot achiziţiona accesând link-ul http://www.biletecsuc.ro/ , dar şi de la magazinul oficial al clubului situat în zona English Park.

Comunicat de presă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite