Costel Pantilimon se pune sâmbătă în calea lui Chelsea: "Pentru meciurile astea m-am apucat de fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Titular la Sunderland, portarul român Costel Pantilimon ar eo misiunea aproape imposibilă: să nu ia gol de la Chelsea, cea mai bună echipă engleză la ora actuală.

"Va fi un meci dificil, dar aşa este orice partidă din Premier League. Este adevărat că Chelsea este o echipă de top şi că se află pe prima poziţie în clasament, aşa că ne aşteptăm să fie dificil, dar sperăm să facem un joc bun şi să obţinem un rezultat bun.

Acest gen de meciuri te fac fotbalist şi te fac să îţi doreşti să ai o carieră în acest sport, aşa că abia aşteptăm. Este foarte important pentru noi să intrăm în meci cu mentalitatea corectă şi să muncim mult", a spus Pantilimon, potrivit Mediafax.

Costel Pantilimon a afirmat că Sunderland, locul 14 în Premier League, este o echipă greu de învins pe teren propriu, oferind exemplu confruntările cu Manchester United şi Tottenham.

"Chelsea este puternică în acest moment, sunt neînvinşi, dar sperăm să muncim mult, iar dacă vom face asta sper să obţinem un rezultat pozitiv. Am demonstrat deja împotriva echipelor bune că suntem o formaţie greu de bătut, în special datorită susţinerii pe care o primim din partea fanilor, care poate schimba soarta unui meci", a completat Pantilimon.

Sunderland - Chelsea se va juca sâmbătă, de la ora 19.30, în direct la Dolce Sport .

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite