CM 2014. Suspiciuni de dopaj? Şapte jucători de la una dintre surprizele CM au fost chemaţi la controlul anti-doping

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ruiz a marcat golul meciului cu Italia
Ruiz a marcat golul meciului cu Italia

FIFA apare destul de suspicioasă cu una dintre surprizele Campionatului Mondial şi a decis să efectueze un control anti-doping mai riguros.

Dacă de obicei, după fiecare partidă sunt chemaţi să dea probe câte doi jucători, după meciul Costa Rica - Italia 1-0, şapte fotbalişti de la echipa învingătoare au fost chemaţi la controlul antidoping. Decizia i-a scandalizat pe costaricani, care se simt vânaţi în competiţie. 

"Să ne cheme pe toţi, nu vor găsi nimic!", spune portarul Navas. "E lipsă de respect. Mă rog, ne amuza situaţia, ne simţim bine şi suntem fericiti, mergem înainte. Să facă ei ce vor, sunt regulile FIFA. Dacă vom juca în continuare la fel şi vom câştiga poate ne vor chema pe toţi, sa mergem impreuna la teste", a mai spus portarul costarican.

La fel de virulent a fost şi fostul star argentinian Diego Armando Maradona, care e foarte acid la adresa FIFA. "De ce 7 de la Costa Rica şi de la italieni nu tot 7? E o lipsă de respect şi o încălcare a regulamentului. Aşa ceva nu s-a mai întâmplat! Totul pentru că e vorba de Costa Rica, nu de o campioană. E împotriva regulamentului, de la fiecare echipă ar trebui testaţi câte doi jucători. Şapte jucători de la aceeaşi echipă testaţi, asta n-am mai văzut", a spus revoltat Maradona.

Costa Rica a învins Italia cu 1-0 şi s-a calificat în optimile Cupei Mondiale din Brazilia. Pentru locul 2 în grupă se bat Italia şi Uruguay, care se vor întâlni în meci direct pentru calificarea în faza următoare. Cea de-a patra echipă a grupei, Anglia, este deja eliminată de la turneul final.

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite