CM 2014. Secretul evoluţiilor lui Neymar: mănâncă pizza la micul dejun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar e golgheterul la zi al Mondialului
Neymar e golgheterul la zi al Mondialului

Nu Luis Felipe Scolari e omul din spatele evoluţiilor pe care Neymar le are în Brazilia, ci Jaime M. Nu, nu e vorba de vreun preparator fizic sau antrenor personal, ci de bucătarul şef al naţionalei „Cariocas”,

Federaţia braziliană de fotbal n-a postat ieri pe internet fotografii cu reuşitele din partida cu Camerun. Pentru ei, mult mai interesant a fost să arate meniul echipei favorite să câştige acest Campionat Mondial. Astfel, în tabăra de la Granja Comary, în dimineaţa de după jocul care le-a asigurat sud-americanilor şefia grupei A şi lui Neymar statutul de lider provizoriu în clasamentul golgheterilor, a fost veselie la micul dejun. Iar pe mese, festin. Pizza, paste, orez, fasole, peşte şi alte delicatese din care jucătorii s-au înfruptat cu plăcere. Cea mai apreciată de Neymar şi compania a fost însă pizza, care pare să fie secretul jucătorului. Acest aliment minune, pe care şi fotbaliştii din Liga I au început să-l consume în vestiar, după meciuri, sporeşte performanţele sportive. 

VIDEO Reportaj de pe Copacabana: "Aveţi grijă la telefoanele mobile"

Cel puţin aşa se întâmplă cu Neymar, care face furori pe teren propriu. După dubla din meciul de deschidere, cu Croaţia, a reuşit din nou o dublă, în meciul cu Camerun şi e singurul jucător cu patru goluri marcate la acest Mondial. Asta îl introduce pe jucătorul Barcelonei într-o galerie selectă a jucătorilor care au reuşit o dublă la un astfel de turneu, alături de Maradona şi Ronaldo, în 1986 şi 2002. Mai mult, cu golurile din meciul împotriva africanilor, Neymar a ajuns la cota 35 în 52 de meciuri pentru Brazilia, un lucru incredibil la cei 22 de ani ai săi. Luni seara, i-a depăşit la acest capitol pe mult mai celebrii Rivaldo şi Ronaldinho, care au 34, respectiv 33 de goluri pentru naţionala lor. În faţa lui în topul golgheterilor brazilieni mai sunt doar Romario (55), Bebeto (55), Ronaldo (62), Zico (66) şi Pele (77), dar aceştia n-au mâncat pizza şi cel puţin primii trei au şanse mici să-i reziste. 

CLICK AICI  pentru a raspunde testului de cunoştinţe despre CM şi poţi câştiga o tabletă

CLICK AICI pentru a paria pe meciurile de la CM şi poţi câştiga o tabletă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite