Circ total la tribunal, în dosarul dezafilierii Craiovei. Sandu, către Mititelu: „Te-a retrogradat mă-ta!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Bucureşti a judecat ieri recursul apelul în cazul dezafilierii Universităţii Craiova. Anterior, Tribunalul Bucureşti a dispus, în decizia de condamnare din dosarul dezafilierii Universităţii Craiova, ca Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal să plătească Universităţii Craiova aproape 1,1 miliarde de lei şi alţi peste 10,5 milioane de lei către ANAF, plus dobânzile aferente.

Ca de obicei, „circul“ n-a lipsit din sala de judecată. Pe lângă cele două părţi, Adrian Mititelu, respectiv Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, au apărut în faţa instanţei şi nume ca Gigi Becali şi Viorel Duru, în calitate de martori. 

„ Mititelu îmi spunea că nu vrea să-mi dea jucătorii pentru că vrea să facă echipă puternică. Să se bată cu mine! Păi, i-am spus, cum să se bată el cu mine? Nu vede cum îl cheamă? Mititelu!“, a spus Becali la un moment dat. Dumitru Dragomir a intervenit imediat, din sală: „Da, şi până la urmă a retrogradat...“. „Voi m-aţi retrogradat, nenorociţilor“, a izbucnit Mititelu, pentru ca Mircea Sandu să ofere apoi replica zilei: „Te-a retrogradat mă-ta! Vorbeşte frumos!“.

Uşor-uşor, procesul se apropie de sfârşit. Imediat ce câştigăm, vom înscrie Universitatea Craiova în competiţii. Am informaţii că Sandu şi Dragomir îşi înstrăinează averile Adrian Mititelu om de afaceri
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite