Cine e Natalia Vikhlyantseva, rusoaica pe care Simona Halep o va întâlni în turul doi al turneului de la Shenzen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Natalia Vikhlyantseva FOTO Al Bello/Getty Images
Natalia Vikhlyantseva FOTO Al Bello/Getty Images

Simona Halep (3 WTA) va evolua în turul doi al turneului de la Shenzen (China) împotriva rusoaicei Natalia Vikhlyantseva (584 WTA). Partida se va disputa miercuri, nu mai devreme de ora 07.30 şi va fi disponibilă LIVETEXT pe adevarul.ro.

Jucătoarea în vârstă de aproape 18 ani, pe care-i va împlini pe 16 februarie, a intrat pe tabloul competiţiei graţie unui wild-card. În primul tur, Natalia Vikhlyantseva a trecut de nemţoaica Anna-Lena Friedsam (93 WTA), cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3, iar în dreptul ei nu e trecută nicio performanţă notabilă. 

De cealaltă parte, Simona Halep şi-a asigurat prezenţa în al doilea tur al competiţiei, după ce a învins-o pe jucătoarea de origine germană Annika Beck (55 WTA), luni, scor 4-6, 6-4, 6-3.
Turneul de la Shenzen este dotat cu premii în valoare totală de 500.000 de dolari şi se desfăşoară în perioada 4-10 ianuarie.

Simona Halep a început 2015 cu o victorie. Românca a învins-o pe Annika Beck, în primul său meci la Shenzen

Simona Halep îmbogăţeşte

Britanicii de la Stanleybet au anunţat cotele pentru succesele Simonei Halep, în competiţiile importante care urmează, iar cei care vor avea încredere în favorita românilor au posibilitatea să se îmbogăţească. Astfel, cota pentru ca Halep să se impună într-unul dintre turneele de Grand Slam din acest an este 3,50, şi e uşor de rememorat cât de aproape s-a aflat românca de trofeu, la Roland Garros. Stanleybet oferă o cotă de 12,00 pentru ca Simona să obţină două trofee majore în 2015, iar dacă va depăşi chiar şi această performanţă, profitul fanilor săi va fi incredibil: cotă 51 pentru trei titluri de Grand Slam. Varianta perfectă, cu patru succese ale numărului 3 WTA, aduce un câştig de 501 ori mai mare decât suma investită! Greu, dar nu imposibil...

   În ceea ce priveşte primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, tot Stanleybet a anunţat, de asemenea, cote excelente: Simona Halep vă aduce de 8 ori banii mizaţi, dacă va câştiga trofeul - aceeaşi cotă o au Maria Sharapova şi Victoria Azarenka. Principala favorită a competiţiei este Serena Williams, cotă 2,85, însă jucătoarea de peste Ocean nu pare să fie încă "dezmorţită" la început de an, după prestaţiile de la Cupa Hopman. Interesant este că la Stanleybet sunt cotate nu mai puţin de 30 de variante pentru câştigarea Australian Open. Dacă doriţi să riscaţi puţini bani, cu şansa unui mega-profit, puteţi încerca sportive care pot produce surpriza, precum Sara Errani sau Andrea Petkovic, fiecare având cotă 201!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite