Chipciu şi Stanciu au marcat pentru Anderlecht în grupele Ligii Europa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Chipciu
Alex Chipciu

Fotbaliştii echipei Anderlecht Bruxelles, Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu, au marcat câte un gol în meciul pierdut, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-3, în faţa formaţiei Saint Etienne, în ultima etapă a Grupei C a Ligii Europa.

Chipciu, care a jucat până în minutul 60, a înscris în minutul 21. Stanciu a fost integralist şi a marcat în minutul 31. Pentru Saint-Etienne au punctat Soederlund '62 şi '67 şi Monnet-Paquet '73.

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de asistenţii Ovidiu Artene şi Vasile Florin Marinescu şi de adiţionalii Cristian Balaj şi Marius Avram. Arbitru de rezervă a fost Valentin Avram, a relatat News.ro. 

În celălalt meci din grupă, FSV Mainz a învins Qabala, scor 2-0, prin golurile marcate de Hack (29) şi De Blassis (40). Anderlecht şi Saint Etienne erau calificate dinainte în 16-imile Ligii Europa. Mainz şi Qabala au fost eliminate.

În Grupa D, echipa Zenit Sankt Petersburg, pregătită de Mircea Lucescu, a fost învinsă în deplasare, cu scorul de 3-2, de AZ Alkmaar. Tot în Grupa D, Maccabi Tel Aviv a trecut de Dundalk, scor 2-1. Zenit era calificată dinainte în 16-imile Ligii Europa. A mai acces în 16-imi AZ Alkmaar, iar Maccabi şi Dundalk au fost eliminate.

În Grupa A, Manchester United a învins Zoria Lugansk, scor 2-0, iar Fenerbahce Istanbul a trecut de Feyenoord Rotterdam, scor 1-0. Fenerbahce Istanbul şi Manchester United s-au calificat în 16-imi, iar Zoria Lugansk şi Feyenoord Rotterdam au fost eliminate.

În Grupa B, Apoel Nicosia a trecut de Olympiacos Pireu, scor 2-0, iar Young Boys a învins FC Astana, scor 3-0. Apoel Nicosia şi Olympiacos Pireu merg în 16-imile Ligii Europa, iar Young Boys şi FC Astana sunt eliminate.

În Grupa F s-a disputat doar un meci, Rapid Viena - Athletic Bilbao, scor 1-1, după ce partida Sassuolo - Genk a fost amânată din cauza ceţii de pe arena Citta del Tricolore. Athletic Bilbao şi Genk sunt deja calificate în 16-imile Ligii Europa, Rapid Viena şi Sassuolo fiind eliminate.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite