Ce jucători va trimite Reghecampf în teren la meciul cu Vardar Skopje

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf forţează în acest an calificarea Stelei în grupele Ligii Campionilor FOTO Răzvan Păsărică
Reghecampf forţează în acest an calificarea Stelei în grupele Ligii Campionilor FOTO Răzvan Păsărică

Cu o zi înainte de startul meciului cu Vardar Skopje din preliminariile Ligii Campionilor, Laurenţiu Reghecampf a decis pe ce jucători se va baza pentru a alcătui primul 11 pentru meciul cu campioana Macedoniei.

Succesul important obţinut de Steaua contra Petrolului în Supercupa României l-a determinat pe Reghecampf să apeleze la aceiaşi jucători pentru debutul în cupele europene. Astfel, primul 11 al Stelei pentru partida cu Vardar va fi similar cu primul 11 din meciul cu Petrolul. Excepţie ar putea fi Gabi Iancu, existând şanse mari ca acesta să fie înlocuit cu Nicuşor Stanciu, scrie gsp.ro.

Cum va arăta Steaua la meciul cu Vardar: Tătăruşanu - Georgievski, Chiricheş, Szukala, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Popa, Stanciu/Iancu, Tănase – Nikolici.

Meciul Steaua – Vardar Skopje este programat marţi seara, de la ora 20.45, pe Arena Naţională din Bucureşti. Partida contează pentru turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor, returul urmând să se dispute miercurea viitoare în Macedonia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite