Ce implicaţii are retragerea Pliskovei de la turneul din Qatar. Cum poate ajunge Halep pe locul 2 WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

În urma retragerii Karolinei Pliskova de la turneul de la Doha, Simona Halep va urca pe locul 2 WTA, dacă o va învinge pe Lesia Tsurenko, în meciul programat să înceapă în jurul orei 18:00.

Românca putea ajunge pe poziţia a doua şi dacă Pliskova nu s-ar fi retras, însă era nevoie ca cehoiaca să nu câştige turneul.

Simona Halep revine azi pe teren, după prestaţia remarcabilă de la Fed Cup, şi va juca direct în optimile turneului de la Doha.

Adversara Simonei va fi jucătoarea ucraineancă Lesia Tsurenko, numărul 24 WTA, care pe 29 mai va împlini 30 de ani. Tsurenko a câştigat patru turnee de simplu (Istanbul 2015, Guanghzou 2016, Mexico City 207 şi 2018), iar anul acesta a jucat finala la Brisbane, unde a pierdut în faţa Karolinei Pliskova. Ea are în palmares şi opt titluri de dublu.

În cursul dimineţii, Karolina Pliskova a decis să se retragă de la Doha, iar cehoaica a explicat că nu şi-a revenit după meciul de Fed Cup pierdut în faţa jucătoarei noastre. "Am avut temperatură câteva zile, Nu m-a durut capul, dar m-am simţit epuizată. Mă dureau muşchii încă de când mă trezeam, fără să fi făcut nimic.  Meciul cu Simona, care a fost foarte lung şi extrem de solicitant, m-a epuizat şi nu mi-am revenit nici până acum. De când am venit la Doha, nu m-am simţit în apele mele, am avut dureri musculare, mi-a fost rău şi în această dimineaţă. Mă simt ca şi cum corpul meu nu şi-a revenit încă. Nu am cum sa joc în aceste condiţii", a declarat Pliskova în conferinţa de presă în care şi-a anunţat retragerea de la Doha

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite