BRD Bucharest Open: Monica Niculescu a câştigat duelul românesc cu Andreea Mitu. Halep intră pe seară în joc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Niculescu a învins-o pe Andreea Mitu, iar Patricia Ţig a trecut de Ioana Mincă, în cele două dueluri sută la sută româneşti ale zilei.

Simona Halep s-a antrenat cu o minge de fotbal şi, împreună cu Monica Niculescu, a dat zeci de autografe copiilor la Kid’s Day. 

Simona va juca în această seară cu Barbora Crejcikova (locul 200 WTA, Cehia), meci programat în jurul orei 20.15. tribunele sunt pline pentru această partidă, la doi ani de la ultimul meci jucat de Halep la Arenele BNR. 

Niculescu a trecut de Mitu

Început de luni, turneul bucureştean nu a lăsat loc de multe surprize. Într-un duel românesc ce l-am fi vrut mai echilibrat, Monica Niculescu nu i-a lăsat şanse Andreei Mitu, scor 6-2, 6-4, într-o oră şi 30 de minute de joc.

Mult mai încordată a fost disputa dintre junioarea Ioana Mincă (17 ani) şi Patricia Ţig, duel în care s-a impus în cele din urmă jucătoarea mai experiemnetată: 7-6, 6-3, după mai bine de două ore de joc pe o căldură insuportabilă

.Elena Gabriela Ruse a pierdut şi ea în două seturi meciul cu letona Sevastova, scor 3-6, 4-6. 

A doua favorită a turneului nu a stat prea mult la discuţii: Sara Errani a trecut în 69 de minute de Aleksandra Krunici şi va juca în turul al doilea cu Francesca Schiavone, într-un pasionant duel italienesc.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite