Becali, în sfârşit o declaraţie inspirată: Fraza prin care a demonstrat că are o echipă ridicolă. De ce viitorul sună bine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gsp becali

După înfrângerea cu Viitorul, latifundiarul din Pipera a avut, ca de obicei, o intervenţie telefonică la Digi Sport. Spre deosebire de alte dăţi însă, acum a fost capabil să facă o „radiografie“ coerentă a meciului.

Viitorul a dat lovitura pe „Arena Naţională“ şi a învins FCSB cu 2-1. Vorbim despre o echipă care a prins play-off-ul în extremis, în ultima etapă a sezonului regulat, după ce, în primele patru meciuri din campionat din 2019 marcase zero goluri (două remize şi două înfrângeri).

Exact de acest aspect s-a legat şi Gigi Becali, atunci când a analizat înfrângerea formaţiei sale în faţa elevilor lui Hagi. În ciuda unui discurs resemnat, există, totuşi, speranţe pentru viitorul FCSB-ului!

Întrebat dacă se va mai băga peste antrenor, Becali a fost ferm: „Acum, când sunt cinci puncte faţă de CFR, nu mă mai bag. Poate dacă era o distanţă mai mică, mai ziceam. Dar aşa...“.

Ce a spus Gigi Becali?

*Păi când joci cu Viitorul e vorba de noroc? E o echipă care a dat un gol în opt meciuri şi nouă ne-a dat două. E vorba de statistică, nu vreau să vorbesc urât de Viitorul.

*Eu zic că e penalty (n.r. - faza după care Viitorul a primit 11 metri). Eu zic că s-a terminat lupta la titlu. Eu n-am fost la meci. Nu vă întrebaţi de ce? N-am încredere. Noi avem, aşa, nişte jucători acolo, cât de cât valoroşi. Jucăm, aşa, după ureche. Man ne mai salva. Dacă n-a fost Man, n-a fost cine să ne salveze. 

*Gnohere e vinovat el? Suntem noi vinovaţi că l-am ţinut. Dacă n-are continuitate, ratează. Noi n-avem minte în cap, bagă-l, bă, pe Gnohere. Tu îl bagi pe Matei...Eu nu mă mai bag la echipă. Poate mă băgam dacă erau 2-3 puncte, dar aşa n-are rost. Ce sens are să-i fac sânge rău lui Teja în condiţiile astea?

*Cum să iei campionatul cu un jucător care se împiedică (n.r. - Dragoş Nedelcu)? Mai sunt, dar nu vreau să vorbesc. Dacă era Ţucudean în locul lui Hora, în repriza a doua, dădea gol cu călcâiul. E păcat să-i mai critic pe jucători. Ei atât pot. 

*Florinel (n.r. - Coman) a jucat bine. Moruţan mi-a plăcut, Iulian Cristea, la fel (n.r. - fundaşul adus de la Gaz Metan a debutat la FCSB). Benzar, în minutul 75, dă mingea în tribună. Nu-l ataca nimeni! M-a bufnit râsul, râdeam singur la televizor, ca prostul. Cum să faci aşa ceva? O să fie o curăţenie la vară. N-ai ce să faci cu ei. Câştigă 15.000-20.000 pe lună. Trebuie să critici un om care nu vrea. Ei vor, dar nu pot. Nu vreau să-i mai critic. Eu i-am luat, nu i-a luat altcineva. Aşa, într-o minune sper. Dar sunt cinci puncte. Acum ne rugăm să ia cupa ori Viitorul, ori Craiova, ca să prindem cupele europene de pe locul 3. Hai să fim realişti. Nu sunt două puncte, sunt cinci.

*N-am încredere în echipă, nu mai merg la meciuri. Am mai pierdut încă un an şi cu asta basta. Vedem ce facem în vară. Noi n-avem jucători care să fie războinici. O să înfiinţez o echipă de fotbal la sală, o să duc cinci jucători acolo şi o să luăm campionatul la fotbal în sală. Ăştia nu sunt fotbalişti.

*CFR Cluj e campioană deja. Viitorul nu o poate bate pe CFR Cluj. Noi ne luptăm cu Craiova pentru locul 2.

*Am învăţat ce trebuie la fotbal. O să cumpăr 3-4 jucători la vară. Trebuie jucători puternici, de forţă. Fotbalul nu se câştigă cu jucători ca Matei. Trebuie să fie puternici. Uitaţi-vă la CFR Cluj! N-are jucători de mare valoare, dar are fotbalişti puternici.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite