Becali, declaraţii năucitoare: Patronul lui FCSB dă afară primii trei jucători şi anunţă cum sunt evaluaţi fotbaliştii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Rusescu
Raul Rusescu

Mihai Teja e istorie pentru FCSB şi nici nu contează cine vine în locul lui, fiindcă deciziile sunt deja luate, în totalitate, de Gigi Becali.

La câteva ore după pierderea titlului, Becali a anunţat primele disponibilizări în cadrul lotului. 

 „Adrian Stoian, Florentin Matei şi Raul Rusescu nu vor merge cu echipa în cantonament. Ei nu mai pot juca. I-am adus cu mare drag, le-am dat bani, dar e de ajuns. Pe Rusescu l-am plătit un an degeaba“, a explicat finanţatorul vicecampioanei pentru gsp.ro. 

În privinţa venirilor, „strategia“ FCSB-ului rămâne la fel de haotică, la fel ca în anii trecuţi. Pe scurt: nu contează părerea antrenorului, decizia aparţinându-i lui Becali. 

„O să aduc jucători pe bandă rulantă, dar care vine să ştie că e pericol! Să ştie că joacă un meci şi, dacă nu-mi place, pleacă. În capul listei e Ianis Hagi. Cea mai bună soluţie pentru el e FCSB, dau mult pe el, dar nu mai mult de trei milioane de euro. Pe Coman am dat trei, pe Nedelcu două, iar Ianis nu e peste Coman acum. Ca talent nu e peste Coman, care e peste toţi, dar Ianis e mai ambiţios. Pasează din prima, dă goluri de la distanţă, dă pase geniale. Până acum nu-mi plăcea, dar de anul ăsta îmi place de el. Lui Ianis îi pun clauză că e titular meci de meci, altfel s-ar supăra Gică Hagi. Cum să-l ţin rezervă?!“, a spus Becali la Pro X. 

Budescu e oricând bine-venit la noi, nu doar dacă vine Şumudică. Dacă era Budescu. eram campioni acum. Noi n-am avut un <<creier>>, un coordonator de joc.  Gigi Becali patron FCSB  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite