Avem fotbalişti de YouTube: Execuţia fabuloasă a lui Budescu face ravagii pe internet VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constantin Budescu
Constantin Budescu

De când s-a întors la FCSB, Constantin Budescu (32 de ani) n-a arătat mare lucru, chiar dacă a transformat un penalty de trei puncte, în weekend, în victoria cu Chindia (1-0). „Budi“ rămâne, în schimb, un „magician“ pe terenul de antrenament şi un specialist al execuţiilor fantastice.

Constantin Budescu e genul de fotbalist talentat căruia, din păcate, nu i-a plăcut munca. Sau, mai bine zis, i-a plăcut munca atât cât să se „distreze“ la nivelul Ligii I sau în fotbalul din Asia. 

La ce calitate tehnică are fostul internaţional, dacă ar fi fost mai serios, putea să-şi facă un nume în fotbalul mare, în loc să ajungă la Dalian Yifang (China), Al-Shabab (Arabia Saudită) şi Damac (Arabia Saudită), atunci când a părăsit fotbalul românesc. Ce-i drept, munca şi seriozitatea nu prea mai fac parte din ADN-ul fotbalistului român. 

Aşa că Budescu s-a mulţumit cu puţin şi a făcut show la un nivel mai scăzut. Ultima dovadă e execuţia pe care a reuşit-o după un antrenament al celor de la FCSB şi care a devenit virală în mediul online:

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite