Austriecii, încântaţi că Halep joacă la Linz: Reacţie superbă din partea directoarea turneului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Pe vremuri, când era în Top 10, Halep era de mult în vacanţă, în această perioadă a sezonului. Acum, în schimb, joacă pe bandă pentru a-şi relansa cariera.

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) a fost, în această lună, la nişte întreceri la care nu s-ar fi dus niciodată, acum doi ani.

Vorbim despre competiţii de categoria WTA 500 şi WTA 250, precum Kremlin Cup şi Transylvania Open. Iar după ce îşi va încheia parcursul, la Cluj, „Simo“ se va deplasa în Austria pentru un alt turneu despre care „Adevărul“ a scris aici.

Care sunt însă motivele pentru care Halep şi-a schimbat strategia, în acest final de sezon? O analiză „Adevărul“ a concluzionat că, în acest moment, Halep suferă de o veritabilă „hemoragie de puncte“ în ierarhia WTA şi a ajuns pe o poziţie pe care nu mai fusese din 2013!

Aşadar, de nevoie, Halep şi-a umplut calendarul pe acest final de an. Ceea ce e un motiv de bucurie pentru organizatorii unor turnee mici. Contactată de Spotmedia, Sandra Reichel, directoarea de la „Upper Austria Ladies Linz“, s-a arătat încântată că o are pe Halep pe lista participantelor într-o competiţie de categoria WTA 250.

Ce a spus Sandra Reichel?

*O ştiu pe Simona de mult timp şi nu s-a schimbat deloc. Nu e doar o jucătoare extraordinară de tenis, ci şi un model de urmat pe teren şi în afara lui. E o persoană foarte călduroasă şi foarte dragă mie. Simona Halep a acceptat un wild-card pentru ediţia din acest an a turneului de la Linz. Va fi ceva fantastic.

„Simo“ în acest sezon, în circuitul feminin

Competiţie Categorie Unde s-a oprit

Upper Austria Linz WTA 250 ?

Transylvania Open WTA 250 ?

Kremlin Cup WTA 500 Optimi

Indian Wells WTA 1000 Turul III

US Open Grand Slam Optimi

Cincinnati WTA 1000 Turul II

Montreal WTA 1000 Turul II

Roma WTA 1000 Turul II

Madrid WTA 1000 Optimi

Stuttgart WTA 500 Semifinale

Miami WTA 1000 Turul III

Australian Open Grand Slam Sferturi

Gippsland Trophy WTA 500 Sferturi

Bilanţ: 20 de victorii, 8 înfrângeri, 3 abandonuri / retrageri

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite