Astra a doborât Lyon, Niculae a dat de pământ cu francezii: „O palmă pentru nesimţiţi“. Ce l-a înfuriat pe patron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După doar 11 meciuri jucate în cupele europene de-a lungul istoriei clubului, vicecampioana României e la un pas de grupele Ligii Europa. Francezii au luat peste picior formaţia din Giurgiu, iar patronul clubului a luat foc.

Astra a obţinut o victorie formidabilă pe „Stade Gerland“, ceea ce l-a bucurat de două ori pe Ioan Niculae. Pe lângă faptul că rezultatul a apropiat echipa sa de grupele Ligii Europa, ea a reprezentat şi o palmă dată francezilor, după cum a spus omul de afaceri.

„Ne-au numit <<novicii dintr-un sat din România>>. Le-am dat o lecţie. Acum au văzut şi ei cine suntem noi. Nu se putea să nu le dăm o palmă după cât de nesimţiţi au fost cu noi“, a povestit Ioan Niculae la Dolce Sport. Când s-a mai calmat, el a făcut şi o analiză a meciului.

„Am jucat bine şi în prima repriză, cu excepţia acelei scapări. <<Românul>> Fatai, dacă era mai atent, ar fi rupt plasa de trei, patru ori. Puteam bate la trei, patru goluri diferenţă. Le-am spus la pauză jucătorilor că vom învinge. Felicitari lui Isăilă, nu ştiu ce le-a zis la pauză, dar Astra a arătat excelent în partea secundă. Am jucat extraordinar, ca o adevărată echipă. Toţi au jucat la fel de bine. După meci, am fost în vestiar. M-am îmbrăţişat cu toată lumea, inclusiv cu jucătorii care n-au fost pe foaia de meci. Am convenit să ne vedem, săptămână viitoare, şi să bem un pahar de bere“, a continuat Niculae.

Finanţatorul giurgiuvenilor e conştient că francezii vor veni în România pentru a se califica. „Va fi război la Giurgiu. Avem 50 la sută şanse de calificare, mai ales că francezii s-au făcut de râs şi vin în România să se răzbune. Sper ca după retur să facem o mare sărbătoare“, a încheiat Niculae.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite