Alexandru Bourceanu s-a accidentat în cantonamentul lui Trabzonspor, din Australia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandru Bourceanu, fotbalist transferat în iarnă de la Steaua la Trabzonspor, s-a accidentat în timpul cantonamentului din Austria. Fostul căpitan al roş-albaştrilor se confruntă cu nişte probleme la genunchi, fără să se ştie perioada în care va fi nevoit să absenteze.

Citeşte toate ştirile despre Alexandru Bourceanu

„Da, într-adevăr Bourceanu este accidentat la genunchiul piciorului drept. El a fost trimis la o clinică privată din Munchen pentru investigaţii şi continuă să se afle sub tratament. În funcţie de cum se va simţi în zilele următoare vom afla cât va lipsi“, a declarat doctorul lui Trabzonspor pentru presa din Turcia.

Echipa din „Ţara Semilunei“ i-a plătit Stelei 1,3 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului român, care a evoluat în 14 meciuri, fără a marca sau a oferi o pasă de gol. Totuşi, antrenorul lui Trabzonspor, Vahid Halihodzici, vede în Bourceanu un fotbalist de bază pentru abordarea noului sezon.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Bourceanu, un invitat trist la petrecerea Stelei pe „Arena Naţională“: de ce a fost afectat fostul căpitan al roş-albaştrilor

Veşti bune pentru Alexandru Bourceanu: analizele nu relevă nicio accidentare şi mijlocaşul va reveni la antrenamente

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite