Afacere alb-roşu: Dinamo a vândut o rezervă cu 200.000 de euro şi s-a întărit cu un mijlocaş liber de contract

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrei Marc. FOTO: Sportpictures.eu
Andrei Marc. FOTO: Sportpictures.eu

„Câinii“ sunt foarte aproape de a încasa o sumă, între 700.000 şi 1.000.000 de euro, pentru Mevlja, însă, până atunci, au făcut două mutări profitabile.

Dinamo îl va pierde, aproape sigur, pe Miha Mevlja, însă a reuşit să găsească un înlocuitor pentru un alt fotbalist pe care îl pierduse, acum câteva zile.

S-a vorbit despre aducerea lui Dan Nistor, încă de când Paul Anton a fost împrumutat la Getafe, în Spania. Mijlocaşul de 28 de ani a câştigat însă abia acum litigiul cu fostul său club, Pandurii, a fost declarat liber de contract şi astfel a putut semna un contract pe doi ani cu formaţia din „Ştefan cel Mare“.

Marc a adus 200.000 de euro

Dintr-un fotbalist de bază, în sezonul trecut, când a bifat 26 de meciuri la Dinamo în Liga I (a fost titular de 22 de ori), Andrei Marc a fost trecut pe linie moartă sub comanda lui Ioan Andone. Nefolosit în noua ediţie a campionatului, stoperul de 23 de ani a semnat cu Şanlıurfaspor, locul 6 din 18 în liga a doua din Turcia. Mutarea a adus 200.000 de euro în contul clubului Dinamo, iar Marc a semnat un contract pe trei ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite