Adevărul Live: cine mai stă între Halep şi primul ei titlu de Grand Slam şi cine l-a scos din sărite pe Florin Mergea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la ora 14.00, vom analiza şansele Simonei de a da lovitura, la Londra, în condiţiile în care a 5-a jucătoare a lumii e la trei victorii de cea mai mare performanţă din cariera ei.

Britanicii s-au prins primii că, la această ediţie de la Wimbledon, Simona Halep arată ca o jucătoare cu şanse reale la trofeu, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Iar specialiştii nu s-au înşelat! Constănţeanca de 24 de ani a avut până acum un parcurs remarcabil la All-England Club, acolo unde a trecut, pe rând, de Schmiedlova (40 WTA), Schiavone (111 WTA), Bertens (28 WTA) şi Keys (9 WTA).

În patru meciuri, românca a pierdut un singur set şi, astăzi, urmează să se dueleze cu Angelique Kerber (4 WTA) pentru a-şi egala cel mai bun rezultat la Londra: accederea în semifinale. 

De la ora 14.00, redactorii „Adevărul“, Iulian Anghel şi Amir Kiarash, dar şi specialistul „Click!“ în tenis, Andrei Constantinescu, vor analiza şansele Simonei de a câştiga astăzi şi de a-şi continua parcursul spre primul ei titlu de Mare Şlem.

Tot atunci, vom vorbi despre Florin Mergea, cel care, eliminat în turul III, la Londra, e pe cale să facă un pas radical.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite