A învins-o pe Halep şi a rămas fără cuvinte: „E o zi mare pentru mine“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victorioasă în primul tur la US Open, Kaia Kanepi şi-a găsit cu greu cuvintele după succesul în faţa Simonei Halep.

"Da, este o zi mare pentru mine. Ieri mă gândeam că am învins o singură dată numărul 1 mondial în carieră şi că astăzi am o nouă şansă. Am rămas agresivă pe tot parcursul meciului, asta a fost soluţia. Nu mi-am pierdut încrederea nicio clipă", a declarat Kanepi după meci. 

La conferinţa de presă, Kanepi a detaliat. 

“A jucat foarte bine în SUA în ultima perioadă, astfel că m-am gândit că trebuie să fiu agresivă şi să încerc să-mi menţin calmul. Îmi amintesc cum am jucat ultima dată (în urmă cu patru ani). Încercam să fac acelaşi lucru. Pot fi agresivă atunci când vreau, am timp să fiu agresivă. Am simţit mai multă presiune pentru că trebuie să îmi apăr punctele (n.r. – în 2017 a jucat în sferturi la US Open), astfel că nu eram foarte încrezătoare venind să joc cu favorita principală. Ador să joc aici, la New York. Mi-a plăcut mereu, poate că terenul se potriveşte jocului meu. Îmi place oraşul. Îmi place atmosfera la turnee şi în oraş”, a spus Kanepi.

Simona Halep a fost învinsă în primul tur de la US Open de Kaia Kanepi, din Estonia. A fost 6-2, 6-4 pentru jucătoarea clasată pe locul 44 WTA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite