Şumudică, declaraţii manelistice şi în Turcia: cum a vorbit despre meciul său de debut cu Galatasaray

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Şumudică
Marius Şumudică

Fostul tehnician al Astrei şi-a creat imaginea unui nebun simpatic în România, însă nu o dată a sărit şi calul. Ajuns în Turcia, el pare că nu s-a schimbat deloc.

Marius Şumudică a ajuns în această vară la Kayserispor, o echipă mică din Turcia care, în sezonul trecut, a evitat retrogradarea în ultima etapă.

Şefii clubului i-au dat mâna liberă antrenorului, i-au cam făcut toate poftele şi, drept dovadă, i-au adus trei jucători din România: Boldrin, Lung jr şi Săpunaru.

În acest weekend, campionatul din Turcia, ediţia 2017-2018, va începe, Kayserispor urmând să joace, luni (21.45), pe terenul celor de la Galatasaray. Diferenţa e uriaşă între cele două formaţii, meciul putând fi comparat cu un FCSB – Concordia Chiajna în Liga I.

În ciuda acestei diferenţe, Şumudică a prefaţat, în stilul său caracteristic, meciul, după cum a informat „Fanatik“.

Ce a spus?

„Am în minte cu aproximaţie echipa pe care o voi folosi. Mă gândesc la opt jucători care sunt pregătiţi. Meciul cu Galatasaray va fi dificil. Mergem la Istanbul ca să câştigăm. Întâlnim o echipă foarte mare. Au făcut transferuri cu un buget poate de zece ori mai mare decât al nostru. Însă, dacă se poate spune astfel, Kayserispor va fi ca un comando acolo. Îi va ucide şi gata, va veni înapoi“, a comentat Şumudică.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite