Ştefan Radu, pasă de gol, Dorin Goian l-a învins pe Răzvan Lucescu. Ce-au făcut ceilalţi stranieri în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Radu. FOTO: Facebook
Ştefan Radu. FOTO: Facebook

După patru victorii consecutive cu Xanthi Skoda, Lucescu Jr. a fost învins ieri, în deplasare, 1-2, de Asteras, echipa lui Dorin Goian. La Asteras, care a urcat pe 3 în Grecia după ultima etapă a turului, Dorin Goian a fost integralist şi a încasat un galben, în minutul 35. Xanthi e pe 7.

Xanthi Skoda, echipa antrenată de Răzvan Lucescu de la finalul lunii septembrie, era cea mai în formă echipă din Grecia, cu patru victorii consecutive, dintre care două în faţa unor „granzi“, PAOK şi Panathinaikos, învinşi cu 4-2. 

Ieri însă, în deplasarea de la Tripoli, gruparea lui Lucescu Jr. s-a înclinat la limită, chiar în faţa lui Asteras, la care „Goe“ a fost integralist.

Gazdele au condus cu 2-0, după golurile marcate de Gianniotas (6) şi Mazza (58), ambele după faze similare, pe contraatac, şi deşi elevii lui Lucescu au redus din diferenţă printr-un penalty transformat de Cleyton (81), n-au reuşit să obţină niciun punct.

S-a încheiat 2-1 pentru Asteras, care e la al şaselea meci fără înfrângere în Grecia şi a a urcat pe locul 3, cu 28 de puncte în 15 etape. Asteras e la cinci puncte în spatele lui Olympiakos şi la şase de echipa lui Răzvan Raţ, PAOK, care e lider, după ce-a învins, 2-1, în deplasare, pe Levadiakos. Românul a fost integralist şi a văzut un galben, în minutul 49. 

Xanthi rămâne pe 7, cu 24 de puncte. A fost ultima etapă a turului în Grecia, campionatul urmând să se reia pe 3 ianuarie.

 6 victorii în 12 partide, în toate competiţiile, are Lucescu Jr. cu Xanthi

Ultimul meci pentru Contra la Getafe

Tot ieri, Cosmin Contra şi-a luat la revederea de la Getafe cu un egal, 1-1 în deplasare cu Granada. Deşi încă n-a semnat contractul cu Guangzhou R&F, din cauza negocierii unor clauze, aproape sigur „Guriţă“ va fi prezent la începutul lunii ianuarie în China, pentru o nouă aventură. La finalul turului din Spania, Contra o lasă pe Getafe pe locul 12, cu 17 puncte în 16 etape, patru peste adversara de ieri, prima sub linia retrogradării. 

Ce-au făcut ceilalţi stranieri:

-Ştefan Radu (Lazio) a fost integralist aseară, în meciul din deplasare cu Inter Milano (2-2). Fundaşul român a centrat la primul gol al lui Andreson, în minutul 2, Lazio a condus cu 2-0, dar a fost egalată.

-Pantilimon (Sunderland) a fost titular, ieri, în victoria, 1-0, în deplasare, în derby-ul cu Newcastle, în timp ce Tătăruşanu (Fiorentina) a fost rezervă în egalul de acasă, cu Empoli (1-1).

-Gardoş n-a evoluat pentru Southampton, 3-0 cu Everton, pe teren propriu, fiind suspendat, după ce marţi a fost eliminat în eşecul cu Sheffield United (0-1), din Cupa Ligii Angliei. Chiricheş (Tottenham) a rămas doar pe banca de rezerve, în victoria de acasă cu Burnley (2-1).

-Dragoş Grigore a fost integralist la gazde în egalul dintre Toulouse şi Guingamp (1-1).

-Maxim n-a fost convocat în lotul lui Stuttgart, 0-0 cu Paderborn. Mijlocaşul român are uşoare probleme musculare şi va absenta două săptămâni.

-Bogdan Stancu (Genclerbirligi) a deschis scorul în victoria clară, 5-0, din faţa lui Konyaspor, echipă pentru care Torje şi Marica, ultimul în refacere după o operaţie, n-au jucat. Stancu, schimbat în minutul 79, a ajuns la cinci goluri în 14 etape.

-Ovidiu Hoban (Hapoel Beer Sheva) are meci astăzi, în deplasare, cu Beitar Ierusalim.

Citeşte şi 

Stancu, „dublă“ pentru Genclerbirligi, Bicfalvi, gol pentru Volin

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite