Înjurat de dinamovişti, Rotariu a vorbit despre posibilitatea de a merge la Steaua: anunţ surprinzător al puştiului de 19 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această iarnă, a devenit o modă ca foştii jucători ai „câinilor“ să semneze cu formaţia din Ghencea. După Tamaş şi Ţucudean, campioana ar fi interesată şi de Dorin Rotariu.

Dorin Rotariu e „perla“ lotului dinamovist, „subţiat“ valoric după ce echipa a intrat în insolvenţă. Anul trecut, atacantul a semnat cu Anamaria Prodan, un impresar cu legături puternice cu Steaua, în condiţiile în care soţul ei, Laurenţiu Reghecampf, a antrenat acolo, între 2012 şi 2014.

După această mutare, Rotariu a fost înjurat o lună perioadă de fanii dinamovişti, care l-au acuzat că vrea să plece la rivala din Ghencea. Chestionat despre această variantă, după ce alţi dinamovişti, Tamaş şi Ţucudean, au semnat cu Steaua, Rotariu a oferit un răspuns ferm.

Ce a spus?

„Eu la Steaua? Poate la Steaua Roşie Belgrad, nu la Steaua Bucureşti. Dinamo cred că va fi singura mea echipă din ţară. Poate când mă voi retrage aş vrea să joc la Timişoara, unde am crescut şi unde am familia. N-aş vrea la alte echipe din România, doar în străinătate“, a declarat Rotariu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite