Încă o lovitură pentru organizatorii de la Brisbane. După Halep, a abandonat şi Şarapova. Cine poate profita de asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Maria Şarapova
Simona Halep şi Maria Şarapova

Organizatorii turneului de la Brisbane au toate motivele să fie supăraţi, ţinând cont că două dintre starurile care trebuiau să joace acolo au abandonat.

După Simona Halep, care nu va mai juca la Brisbane din motive pe care Adevărul le-a prezentat aici, o altă vedetă a spus pas turneului australian. este vorba despre rusoaica Maria Şarapova, care trebuia să joace chiar azi, în turul I, contra Ekaterinei Makarova. "M-am lovit la antebraţ şi trebuie să mă retrag în perspectiva turneului de la australian Open. E o decizie dureroasă pentru mine, mai ales că sunt deţinătoarea trofeului şi abia aşteptam întâlnirea cu fanii mei. Sper să ne revedem la anul", a declarat rusoaica.În locul Simonei Halep şi al Mariei Şarapova, organizatorii turneului le-au admis pe tabloul principal pe Margarita Gasparyan şi Ysaline Bonaventure. 

Liber pentru Garbine Muguruza
 

De abandonul celor două vedete poate profita spanioloaica Garbine Muguruza. Ea este la momentul actual pe locul 3 WTA. Ea îşi va securiza poziţia a treia în clasamentul mondial feminin şi în cazul în care Serena Williams nu va participa la Australian Open, din motive pe care Adevărul le-a explicat AICI, Muguruza va fi cap de serie numărul 2, după Simona Halep şi va avea un culoar mult mai bun. Muguruza ar trebui să joace mâine, la Brisbane, cu americanca Varvara Lepcenko (nr.47 WTA). Dacă îşi va adjudeca turneul de la Brisbane, Muguruza se va apropia la doar 220 de puncte de Simona Halep şi o poate depăşi pe aceasta la următoarele turnee.

Strategie sau dureri? Există o poză care nu o arată pe Simona Halep chiar accidentată

Simona Halep despre antrenorul Darren Cahill: "Acum e al meu, doar al meu!" 

Reacţia oficialilor de la Brisbane, după abandonul Simonei Halep

muguruza foto reuters
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite