VIDEO Making of „La masa Adevărului” – Cristian Diaconescu: „Vizita la Vîntu nu trebuia să răstoarne lucrurile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În luna februarie a anului trecut, Cristian Diaconescu a decis să părăsească partidul ce i-a încredinţat două portofolii ministeriale. Motivul? La vremea respectivă, s-a vorbit mult despre faptul că fostul vicepreşedinte al PSD ar fi fost urmărit, din dispoziţia unor colegi, pentru a fi compromis.

De atunci a trecut un an şi jumătate, iar Cristian Diaconescu este implicat într-un nou proiect, care se revendică de la stânga eşicherului politic – UNPR. Ce va reuşi în alegeri noua formaţiune, condusă prin „triumviratul” Oprea-Sârbu-Diaconescu, rămâne de văzut. Acum, am analizat alături de Cristian Diaconescu evenimentele politice cu implicaţii în actualitate, printre care şi pierderea alegerilor prezidenţiale de către Mircea Geoană, în decembrie 2009.
Vă invităm, aşadar, să aflaţi mai multe elemente din culisele politice autohtone, de la un om aflat în ultimii ani în mediile puterii.

Forma video a dialogului „La masa Adevărului” dintre Cristian Diaconescu şi jurnalistul George Rădulescu o veţi putea accesa pe www.adevarul.ro şi pe www.adevarultv.net, începând de joi seară, iar varianta tipărită o veţi găsi în ziarul de vineri, 26 august.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite