Victima Cordunenilor, ameninţată cu focul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Casa unui om de afaceri, situată în cartierul ieşean Bucium, a fost atacată, luni noapte, cu trei sticle incendiare. Incidentul a fost reclamat la Poliţie ieri-dimineaţă, când proprietarul locuinţei, Daniel Florescu, a observat urmele atacului.

Criminaliştii au cercetat curtea casei şi au descoperit trei sticle pe care le-au sigilat. Ei vor trimite probele la Bucureşti pentru a analiza substanţele pe care sticlele le conţineau.

Casa e supravegheată cu sistem video, însă acestea au surprins doar imagini cu sticlele care ajung în curte, nu şi pe cel sau cei care le-au aruncat. Anchetatorii presupun că atacul e un avertisment la adresa omului de afaceri.

Numele lui Daniel Florescu, patronul King Club SRL din Vaslui, apare ca parte vătămată în dosarul în care 27 de membri ai clanului Corduneanu au fost trimişi în judecată sub acuzaţiile de înşelăciune, spălare de bani, trafic de persoane şi şantaj.

În 2008, Florescu a deschis un punct de lucru în cartierul ieşean Nicolina. După doar câteva zile, membrii clanului au început să-l şicaneze: nu plăteau consumaţia, ameninţau personalul sau îşi cereau înapoi banii pierduţi la jocuri.

În primăvara anului 2008, doi membri ai clanului au pierdut câteva sute de lei la jocuri de noroc şi i-au cerut înapoi o sumă dublă lui Florescu. După ce a fost agresat, bărbatul a cerut intervenţia firmei de pază, dar agenţii n-au reuşit să-i timoreze pe scandalagii.

În cele din urmă, Florescu a depus plângere la Poliţie. La un an de la trimiterea în judecată, dosarul bate pasul pe loc, iar interlopii arestaţi au fost puşi în libertate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite