Urne de donaţii pentru Fundaţia SMURD în magazinele Lidl din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii vor ajunge la Fundaţia pentru SMURD
Banii vor ajunge la Fundaţia pentru SMURD

Lidl va da miercuri startul unei noi campanii de donaţie la casele de marcat, desfăşurată în magazinele din toată ţara, timp de şase luni. Campania poartă numele „Donează pentru cei care Salvează!”, iar banii strânşi vor ajunge la Fundaţia pentru SMURD.

„Susţinerea Fundaţiei pentru SMURD este o iniţiativă care urmăreşte să contribuie la dezvoltarea sistemului integrat medical şi tehnic de urgenţă şi prim ajutor pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor care locuiesc şi muncesc în România”, arată Lidl într-un comunicat de presă.

Campania se va desfăşura pe parcursul a şase luni de zile în toate magazinele Lidl din ţară.

„Dorim să sprijinim activitatea SMURD, a celor care zi de zi salvează vieţi. Aceştia merită toată susţinerea noastră pentru a continua să fie mereu la locul potrivit, în momentul potrivit, şi să ofere ajutor necondiţionat pentru cei aflaţi la nevoie. Noua campanie de donaţie la casele de marcat se va desfăşura timp de şase luni în magazinele Lidl din toată ţara. Încurajăm atât angajaţii, cât şi clienţii noştri să se implice, aşa cum au făcut-o şi până acum, şi să doneze pentru SMURD”, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl.

De asemenea, Raed Arafat a ţinut să mulţumească pentru sprijinul acolrdat fundaţiei pe care o conduce.

„Considerăm implicarea Lidl în sprijinirea activităţii SMURD începutul unui parteneriat important, care va permite realizarea unor proiecte de susţinere a intervenţiei rapide şi de înaltă competenţă a echipajelor SMURD şi, în final, salvarea unui număr mare de vieţi omeneşti. Mulţumim, pe această cale, tuturor celor care aleg să se alăture acestei cauze”, a declarat Raed Arafat, Preşedintele Fundaţiei pentru SMURD.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite