Temperaturi neobişnuit de ridicate pentru această perioadă din an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Temperaturi de 24 de grade Celsius marţi FOTO Adevărul
Temperaturi de 24 de grade Celsius marţi FOTO Adevărul

Meteorologii susţin că temperaturile din 23 februarie depăşesc chiar şi cu 10 grade Celsius temperaturile obişnuite pentru această perioadă din an. Temperaturile vor scădea, însă, în următoarele zile, anunţă Administraţia Naţională de Meterologie (ANM).

Potrivit ANM, marţi, în sudul ţării mercurul a ajuns chiar şi la 24 de grade Celsius, temperatură foarte ridicată pentru final de februarie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zona Carpaţilor Orientali, unde vor mai fi precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ploaie. Vântul va prinde putere peste tot, iar la munte va depăşi 90...100 km/h.

Pe parcursul zilei de marţi vremea va fi şi mai caldă, iar maximele termice se vor încadra între 11 grade în depresiuni şi 24 de grade în Lunca Dunării. În schimb, în timpul nopţii reapar ploile, la început în regiunile vestice, apoi şi în restul ţării.

Joi, temperaturile se vor situa între 4 şi 12 grade Celsius, astfel că vremea se va mai răci, atrag atenţia meteorologii.

În ceea ce priveşte precipitaţiile, ele şi-au făcut apariţia doar din loc în loc, însă mâine va ploua în special în sud-estul ţării. În Bucureşti, vremea este schimbătoare, miercuri estimările fiind de 15 - 16 grade Celsius.

În această săptămână, cerul va fi variabil, vântul va avea unele răbufniri, iar presiunea aerului va deveni inconfortabilă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite