Cod galben de polei în Bucureşti şi în mai multe judeţe din ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meteorologii au emis în această dimineaţă avertizări Cod galben, valabile pentru mai multe judeţe din ţară. Vizată este şi Capitala, arată Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Între orele 07.00 - 09.00, municipiul Bucureşti se află sub avertizare Cod galben de ploi slabe şi burniţă ce favorizează depunerea de polei.

Judeţul Cluj se află sub avertizare Cod galben între orele 07.20 - 11.00. În acest interval se va semnala ceaţă care va duce la o vizibilitate scăzută local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Totodată, vizat de avertizare este şi judeţul Vâlcea, inclusiv zona municipiului Râmnicu Vâlcea şi drumurile naţionale şi europene aferente.

Sub avertizare Cod galben se află între orele 05.00 - 08.00 judeţele Buzău, Brăila, Ialomiţa şi Ilfov, unde se vor semnala ploi slabe sau burniţă ce favorizează depunerea de polei.

Pe aceeaşi temă:

Prognoza meteo pe două săptămâni: ninsorile se vor opri miercuri, dar revin după 7 decembrie

Începând cu 3 decembrie temperaturile vor creşte în aproape toată ţara, urmând ca până pe 6 decembrie să mai ningă doar izolat. Totuşi, după 7 decembrie, ninsorile se vor întoarce, se arată în prognoza meteo valabilă până pe 14 decembrie, emisă luni de Administraţia Naţională a Meteorologiei (ANM).

Prognoza meteo pentru această iarnă. Unde va ninge cel mai mult

În această iarnă vom avea parte de un regim termic apropiat de cel normal în această perioadă, cu precipitaţii mai scăzute în cea mai mare parte a ţării, potrivit prognozei pentru următoarele trei luni, publicată miercuri de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite